Home » Fotogalerij

Fotogalerij

Op deze pagina kan je alvast een kijkje nemen naar onze foto’s. Wil je nog meer foto’s en meer recentere werkjes bekijken, bezoek dan zeker ook eens onze FACEBOOKPAGINA en/of  INSTAGRAM: www.facebook.com/beautyfornails.be Like en volg deze pagina’s om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe trends. Deze pagina is veel actueler. We proberen elke dag een nieuw berichtje te posten.

 

Heb je een leuk ideetje voor je nageltjes of heb je ergens anders een mooie foto gezien, aarzel dan niet om deze mee te brengen naar je volgende afspraak. Wij doen al het mogelijke om te voldoen aan jouw wensen, ook wat betreft Nailart.

Wij kunnen niet garanderen dat we we alles perfect kunnen nabootsen, maar het is juist leuk om je nagelstyliste vrij te laten haar eigen creatie te maken op het door jou getoonde voorbeeldje. Geen handschrift is hetzelfde en dat geldt bij het plaatsen van gelnageltjes ook!

 

Je hebt bij Beauty for Nails keuze tussen meer dan 1000 colorgels en/of gellaks, glitters, stickertjes, folies, striping, stempeltjes, spidergel, suikerglitter, inkdrops, sharpies, steentjes. Indien gewenst gebruiken we op 1 nagel meerdere kleurtjes, of wat dacht je van een ombre effect waarin de één kleur mooi in de andere overgaat?

Daarnaast kan je ook kiezen tussen een gewone naturelle look, babyboom of french manicure. We vinden vast wel iets dat bij je past! Persoonlijk vinden wij dat het niet altijd glitter & glamour moet zijn. Eenvoud siert ook wel eens en als nagelstyliste is het ook onze taak om ervoor te zorgen dat het niet te druk en overdreven wordt.

Wij geven dan ook graag advies om rekening houdend met je leeftijd, job en voorkomen iets te zoeken waar je je drie tot vier weken prettig bij voelt.

Heb je een feestje, ga je trouwen of zoek je echt een specifieke kleur voor je nagels dat bij jou outfit past, breng dan gerust deze kleren of een stukje stof mee zodat we op zoek kunnen gaan naar de perfecte match!

 

Ontdek ook onze AIRBRUSH en handpainting! Laat je verwonderen hoe we van je nageltjes echte kunstwerkjes kunnen maken en zeer gedetailleerd kunnen werken.

Let wel op, speciale verzoeken dienen op voorhand gemeld te worden bij het maken van je afspraak, zodat wij hier voldoende tijd voor kunnen uitrekken!

Wij kijken er alvast naar uit om je te mogen ontvangen in ons gezellige salon.

Veel liefs,

Sofie

 

0497/62 58 98