Home » Gelnagels

Gelnagels

Gelnagels in 60 minuten.

Sofie, je vaste nagelstyliste bij Beauty for Nails te Deurne (Diest), heeft sinds 2005 ervaring in het professioneel plaatsen van gelnagels. Op deze pagina kan je alles lezen over kunstnageltjes op basis van gel.

Wij moedigen nagelbijters extra aan om gelnageltjes te laten plaatsen. Dit is namelijk de enige echte manier om ooit volledig van het nagelbijten verlost te geraken. Vergeet niet, verzorgde handen zijn je persoonlijk visitekaartje!

Ben je allergische voor gel? Geen zorgen. Beauty for Nails werkt ook met het acrylaten-vrij merk En Vogue. Deze nageltjes zien er exact hetzelfde uit als bij normale gel en blijven er dus drie tot vier weken perfect uitzien! Voor niet- allergische klanten werken wij met topmerken als Light Elegance, Pearl en Magnetic!

Wens je enkel je nagels te verstevigen en te versieren voor een speciale gelegenheid zoals je bruiloft of op vakantie? Wij zorgen ervoor dat je bij elke gelegenheid tevreden naar huis gaat!

Heb je niet veel tijd en lukt het jou niet om maandelijks veel tijd te spenderen in een nagelstudio? Geen probleem. Door onze jarenlange ervaring werken wij zeer snel en efficiënt. Een behandeling duurt GEMIDDELD  1 UUR. Afhankelijk van wat je wenst varieert een bijwerking tussen de 45 minuten en 1 uur en een nieuwe set nagels tussen 45 minuten en 75 minuten.

Wij garanderen binnen deze tijd perfect geplaatste nagels waar je tot 4 weken lang plezier  van hebt. Wij zorgen ook voor een gezellige babbel en een lekker glaasje cava, tasje koffie of iets fris voor elke klant, het hele jaar door. Op die manier is het echt een momentje om even helemaal alleen aan jezelf te denken, te ontspannen en naar huis te gaan met prachtige nagels.

gelnagels rood

Wat zijn gelnagels?

Mooie en verzorgde nagels zijn onmisbaar voor de hedendaagse vrouw. U heeft alvast gehoord over kunstnagels op basis van gel.

Lees meer over gelnagels

Nagelbijten

Nagelbijten

Bent u een nagelbijter en wenst u een behandeling? Beauty for Nails helpt u over lange termijn volledig van het nagelbijten af.

Lees meer over nagelbijten

anti-allergische gel

Anti allergische gel

Een allergie voor gelnagels? Nagelstudio Beauty for Nails is ervaren in het plaatsen van anti allergische gel!

Lees meer over anti allergische gel

bruidsnagels

Bruidsnagels

Mooie en verzorgde nagels tijdens uw huwelijk? Tijdens de mooiste dag van je leven moeten uw nageltjes er piekfijn uitzien.

Lees meer over bruidsnagels