Home » Gelnagels

Gelnagels

Bij Beauty for Nails by Sofie kan je terecht voor het professioneel laten plaatsen van gelnagels of gellak op handen en voeten.

 

Ben je niet bekend met alle mogelijke vormen in de nagels zoals Classic or Modern Almond, Square, Stiletto of Ballerina? Of ken je het verschil niet met een gewone gellak of shorties? Geen probleem! Ik maak je hier helemaal wegwijs in!

 

Ben je allergisch voor gel? Geen zorgen. Ik werk ook met het acrylaten-vrij merk En Vogue. Deze nageltjes zien er exact hetzelfde uit als bij normale gel en blijven er dus drie tot vier weken perfect uitzien! Voor niet- allergische klanten werk ik voornamelijk met het topmerk Magnetic!

 

Ook nagelbijters zijn meer dan welkom! Uiteindelijk is dit de enige manier om ooit van het nagelbijten af te geraken en nette en verzorgde nagels te krijgen!

 

Wens je enkel je nagels te verstevigen en te versieren voor een speciale gelegenheid zoals je bruiloft of op vakantie? Ik zorg ervoor dat je bij elke gelegenheid tevreden naar huis gaat!

 

Heb je niet veel tijd en lukt het jou niet om maandelijks veel tijd te spenderen in een nagelstudio? Geen probleem. Door mijn jarenlange ervaring werk ik zeer snel en efficiënt. Een behandeling duurt GEMIDDELD  1 UUR.

Afhankelijk van wat je wenst varieert een bijwerking tussen de 45 minuten en 1 uur en een nieuwe set nagels tussen 60 minuten en 120 minuten.

 

Ik garandeer binnen deze tijd perfect geplaatste nagels waar je 3 tot 4 weken lang plezier  van hebt. Ik zorg ook voor een gezellige babbel en een lekker drankje voor elke klant, het hele jaar door.

 

Op die manier is het echt een momentje om even helemaal alleen aan jezelf te denken, te ontspannen en naar huis te gaan met exclusieve nagels door mijzelf gezet.

gelnagels rood

Wat zijn gelnagels?

Mooie en verzorgde nagels zijn onmisbaar voor de hedendaagse vrouw. Je hebt alvast gehoord over kunstnagels op basis van gel.

Lees meer over gelnagels

Nagelbijten

Nagelbijten

Ben je een nagelbijter en wens je hier mee te stoppen? Beauty for Nails heeft al veel klanten geholpen om definitief van het nagelbijten af te geraken!

Lees meer over nagelbijten

anti-allergische gel

Anti allergische gel

Een allergie voor gelnagels? Nagelstudio Beauty for Nails is ervaren in het plaatsen van anti allergische gel!

Lees meer over anti allergische gel

bruidsnagels

Bruidsnagels

Mooie en verzorgde nagels op de dag van je huwelijk? Tijdens de mooiste dag van je leven mogen je nageltjes er piekfijn uitzien!

Lees meer over bruidsnagels