Home » Gelnagels » Anti allergische gelnagels

Anti allergische gelnagels

 Bij een kleine minderheid van mijn cliënteel komt het voor dat mensen (plots) allergisch reageren op het acryllaat bestanddeel in gels en dus anti allergische gelnagels nodig hebben

.
De allergische reactie uit zich in zwelling, roodheid, jeuk en soms het open springen van de huid aan de vingertoppen. Het is helemaal niet fijn en erg pijnlijk om allergisch te reageren op gelnagels.

Geen nood! Voor deze mensen hebben wij een assortiment aan anti allergene gels, waardoor iemand die allergisch is, toch haar gelnagels kan behouden.

Statistisch gezien komt het niet erg vaak voor dat mensen allergisch reageren op gel. Vandaar dat wij niet bij elke behandeling automatisch anti allergische gel gebruiken.

In de 15 jaar dat ik werk met het merk En Vogue reageerde nog nooit een klant allergisch op deze gels. Je kan dus op je beide oren slapen na een bezoek aan de nagelstudio!

Het resultaat van een anti allergische gel is even mooi dan bij een gewone gel.

Anti Allergische gelnagels

Heb je toch per ongeluk een allergische reactie opgelopen omdat je niet wist dat je allergisch bent?

Neem dan onmiddellijk contact op met mij! Ik kan je helpen de klachten te verzachten zonder dat je je gelnagels onmiddellijk moet laten verwijderen.