Home » Gelnagels » Bruidsnagels

Bruidsnagels

Bruidsnagels

 Op uw trouwdag wilt u natuurlijk een onweerstaanbare bruid zijn met een schitterend trouwkleed, een mooi kapsel en mooi verzorgde handen en nagels. Iedereen wil uw trouwring bewonderen, dus mooie verzorgde handen en bruidsnagels zijn die dag zeker heel belangrijk.

U kan uw gelnagels helemaal aanpassen aan uw trouwkleed. Wij zoeken een kleur die er perfect bij past en kunnen uw nagels eventueel versieren (met bloemetjes, steentjes,..) zodat deze één geheel vormen met uw juwelen van de dag. Dit kan erg sober en charmant, maar ook heel feestelijk en fantasierijk.

bruidsnagels

 

Heeft u gekozen voor gelnagels op uw huwelijksdag, dan komt u best drie weken voor uw bruiloft uw bruidsnagels een eerste maal laten plaatsen. Drie weken later, de dag voor uw bruiloft, komt u uw definitieve gelnagels laten plaatsen.

Op deze manier heeft u drie weken van tevoren kunnen wennen aan het gevoel (al dan niet langere) gelnagels te hebben en weet u zeker dat de dag van uw huwelijk uw nagels helemaal perfect zitten en u niet hinderen.

U heeft na uw huwelijksdag nog ruim drie weken plezier van deze mooie nagels. Ideaal voor wie onmiddellijk daarna op huwelijksreis vertrekt!

 Uiteraard zijn ook de moeder, zussen, bruidsmeisjes of andere gasten van de bruid meer dan welkom in ons salon.