Home » Gelnagels » Nagelbijten

Nagelbijten

Wil je stoppen met nagelbijten? Heb je korte en gespleten vingernagels? Verdikte vingertopjes? Gaten in je nagels omdat je doorheen je nagelplaat gebeten hebt? Doet het pijn? Kan je van die vervelende velletjes naast je nagelriemen niet afblijven? Ben je het nagelbijten meer dan beu? Wil je eindelijk van deze verslaving verlost geraken?

Maak dan een afspraak bij Beauty for Nails, want ook sterk afgebeten nageltjes kunnen wij omtoveren tot echte kunstwerkjes. Hieronder leggen we je uit hoe het plaatsen van kunstnagels de ideale manier is om op lange termijn volledig van het nagelbijten af te geraken!

Stoppen met nagelbijten

Nagelbijten is een vervelende gewoonte. Na jarenlang nagelbijten is de kans groot dat er enkel nog stompjes overblijven. Je nagels zijn beschadigd en krijgen niet de kans om te herstellen en te groeien. Om van dit lelijke geprutst af te geraken heb je enorm doorzettingsvermogen nodig... of een goede nagelstyliste

 

Het is niet mogelijk om gellak aan te brengen op de nagels van nagelbijters. Bij nagelbijters kiezen we meteen voor een harde stevige gel. Gelnagels camoufleren onmiddellijk jouw nagelbijt-problemen en ontmoedigen ook om er nog verder aan te bijten. Dit houdt niet in dat je nagelbijt-verslaving voorbij is. Het maakt het nagelbijten enkel onaantrekkelijk.

De lengte en vorm van je nagels en de juiste behandeling wordt in samenspraak met je nagelstyliste bepaald.

Je zal je nooit meer verlegen of ongemakkelijk moeten voelen bij het tonen van je handen!

Om volledig van het nagelbijten verlost te geraken dien je zo lang mogelijk gelnagels te behouden, om de zogenaamde bijt-reflex af te leren. Het is dan ook belangrijk dat je regelmatig terug komt voor een bijwerking en controle als ondersteuning.

Na twee tot vier weken moeten de nagels een eerste keer bijgewerkt worden (afhankelijk van de lengte van je natuurlijke nagel). Na enige maanden soms pas na een jaar, ben je verlost van je nagelbijt-verslaving. Wens je dan geen gelnagels meer, dan worden deze professioneel verwijderd door je nagelstyliste. Het resultaat is dan een mooie, verzorgde, stevige natuurlijke nagel. Wij geven je het nodige advies mee op je natuurlijke nagels zo goed mogelijk te blijven verzorgen. Wij kunnen echter niet beloven dat na het verwijderen van de gel, je nooit meer op je nagels zal bijten. Sommige klanten kiezen ervoor om jarenlang hun gelnagels te behouden omdat ze bang zijn anders opnieuw te bijten.

 

  Ook mannen kunnen terecht voor gelnagels om het nagelbijten af te leren. Wij plaatsen dan een gelnagel die kort en mat is. Dit heeft een zeer natuurlijke look.  Er zal niemand opmerken dat je gelnagels draagt.