Home » Manicure

Manicure

manicure-handenManicure: Verzorgde handen voor jong en oud.

Manicure, voel je goed tot in de toppen van je vingers! Voor wie geen nood heeft aan kunstnagels geeft Beauty for Nails de mogelijkheid tot een ontspannende manicure. Dit is een behandeling op zich, namelijk een uitgebreide verzorging van handen en nagels.

Een manicure, het is geen overbodige luxe! Je handen krijgen namelijk dagelijks heel veel te verduren. Zon, zee, water, poetsmiddelen, afwassen, werken in de tuin. Constant worden je handen blootgesteld aan deze en nog meer invloeden. Heel veel mensen krijgen dan ook regelmatig last van droge handen, afgebroken nagels, pijnlijke nagelriemen of kloven.

manicure-vijlen

Nail Salon

Niet iedereen is er even goed in om zijn of haar eigen nagels te knippen of in een mooi model te vijlen. Om nog maar te zwijgen over de verzorging van de nagelriemen! Veel mensen weten niet juist hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun nagelriemen niet dik en pijnlijk aanvoelen en los liggen van de nagelplaat. Professioneel advies van je nagelstyliste kan je hierbij helpen. Beauty for Nails heeft de juiste producten in huis om je nagels en handen optimaal te verzorgen en weer zijdezacht te laten aanvoelen.

Ook mannen zijn welkom voor een handverzorging. Afhankelijk van hun beroep komen ook mannen regelmatig in aanraking met bouwmaterialen, auto's, poetsproducten, enzoverder. De moderne man zorgt ervoor dat ook zijn handen en nagels verzorgd en proper zijn.

Rolstoelgebruikers kunnen ook nood hebben aan een manicure. Vaak zijn de handen vereelt en zeer droog. Ons salon is toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel.

Wat mag je verwachten van een manicurebehandeling?

Tijdens deze behandeling worden de nagelriemen zacht en soepel gemaakt en vervolgens voorzichtig naar achter geduwd. Overtollige velletjes worden vakkundig verwijderd. De dode huidcellen verdwijnen en de nagels worden in een mooie vorm gevijld. Een nagelriemolie zorgt voor het bevochtigen en week maken van de nagelriemen. De huid en spieren ontspannen nadien door een heerlijke handmassage met een verzorgende crème.

Als afwerking worden de nagels gelakt met een doorzichtige topcoat (nagellak). Bij Beauty for Nails kan er ook gekozen worden voor gekleurde nagellak tijdens een manicure. (+3€) Nagels lakken is een tijdrovende bezigheid en het resultaat is meestal van zeer korte duur. Na enkele dagen of zelfs uren kan nagellak al afbladeren. Bovendien zorgt nagellak bij langdurig gebruik ervoor dat de nagels vergelen. Nagellak biedt ook geen enkele stevigheid aan de natuurlijke nagel. Wij adviseren daarom geen gellak-behandeling (rubberbase) (+10€). Je hebt hiervan meer en langer resultaat (tot 4 weken, herhaling is noodzakelijk.).

manicure-verzorgde-hand

manicure-tekening

Wie graag naast een gewone manicure ook gekleurde nagels wenst kiest beter voor gellak. Gellak is een semi-permanente oplossing voor mooie, stevige, gekleurde nagels. Je zal verstelt staan van het resultaat en enkele weken kunnen genieten van de aangebrachte kleur! De kleur slijt niet af, wat je met een traditionele nagellak wel hebt. Het plaatsen van gellak is ook minder tijdrovend. De gellak wordt uitgehard onder een UV-lamp. Dit wil zeggen dat je niet hoeft te wachten tot de nagellak droog is, alvorens je naar huis gaat. Gellak is onmiddellijk droog, waardoor er ook geen onvoorziene ongelukjes kunnen gebeuren opweg naar huis! Wij hebben keuze uit meer dan 35 verschillende kleuren gellak.

 Een manicure is een echte weldaad voor uw handen.

Mensen met diepe kloven in de vingertoppen of uiterst droge handen hebben de mogelijkheid tot een bijkomende paraffinepakking. Een paraffinepakking maakt je handen zijdezacht en verzorgt hen tot in de kern van de huid. Ideaal voor mensen met droge handen, winterhanden, gesprongen huid en diepe kloven. Verwen uzelf en geniet op regelmatige basis van deze luxe-manicure.

Vergeet niet dat uw handen je persoonlijk visitekaartje zijn!

manicure-cirkel-handen