Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Sofie De Pauw, ik ben 36 jaar jong en  zaakvoerster bij Beauty for Nails. Ik heb meer dan 17  jaar professionele ervaring in het plaatsen van gelnagels.

Ik opende mijn zaak in 2005 als nagelstyliste in bijberoep en 10 jaar later zette ik de stap naar hoofdberoep. Tot op dat moment werkte ik ook nog als hulpverlener - maatschappelijk assistente. Ik ben dus erg empatisch en luister graag naar mensen en probeer te helpen of advies te geven waar ik kan in alle bescheidenheid. Ik hou er van mensen bij te staan en te coachen op moeilijke of stressvolle momenten in hun leven.

Sedert 2008 woon ik in Deurne Diest en in 2015 opende ik mijn salon aan mijn huis. Sindsdien hebben vele Looienaars, Diestenaars en Limburgers of zelfs mensen uit alle hoeken van het land hun weg gevonden naar mijn nagelstudio.

Naast mijn drukke zaak ben ik ook gelukkig getrouwd en heb ik een zoontje van 5 jaar. Omdat ik ook mama ben, is mijn zaak gesloten op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag en soms ook tijdens schoolvakanties. Ik sta gelukkig en uitgerust in mijn zaak en hierdoor kan ik perfectie in mijn werkgaranderen. Je kan bij mijn terecht voor standaard salon nageltjes, maar ook voor wat exclusievere nagels in specialere vormen en maten, technisch correct opgebouwd.

Mijn salon dat een apart gedeelte van ons huis betreft, is in 2020 volledig vernieuwd en ik ben heel trots om al mijn klanten hier te mogen verwelkomen! Mijn man en kind zijn alles voor mij. Achter een goede zaakvoerster staat immers een liefhebbende echtgenoot!

Ik ben erg gepassioneerd in mijn vak en dat zal je meteen merken bij het binnen komen in mijn zaak. Eigenlijk ben ik een erg gelukkig mens hierdoor 🙂 Sedert 2022 geef ik ook les in het nagelvak en bouw ik mijn activiteiten als gespecialiseerd voetverzorger af. Dagelijks ben ik bezig manieren te zoeken om mijn zaak te optimaliseren en de beste versie van mezelf en mijn werk te kunnen bieden aan mijn klanten.

 

Hygiëne en zorg op maat zijn uiterst belangrijk voor mij. Daarom werk ik met hygiene vijlen (wegwerp) en gebruik ik voor elke klant en elke behandeling een nieuwe vijl.

Alle werkmaterialen worden ontsmet in de ultrasoon tussen elke klant.

Ik werk enkel met kwaliteitsvolle producten.

Om helemaal op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen binnen mijn sector volg ik zelf ook nog regelmatig bijscholingen op zeer hoog niveau.

Op vraag voorzie ik ook privé opleidingen (of max 2 deelnemers) aan toekomstige nagelstylistes of nagelstylistes die op zoek zijn naar perfectietrainingen. Daarnaast kunnen leerlingen ook bij mij terecht voor saloncoaching, door mijn jarenlange ervaring heb ik hier wel wat over te vertellen.

 

Ik ben gemakkelijk te bereiken vanuit Scherpenheuvel, Diest, Beringen, Paal of Tessenderlo. Ruime parking voor de deur! Aparte ingang naar mijn salon.

Uiteraard kan je rekenen op mijn discretie. Ik hou me in elk opzicht en ten allen tijde met plezier aan mijn beroepsgeheim 🙂 ! 

IMG_2273

 

Graag tot binnenkort!