Home » Over ons

Over ons

Wie ben ik?

Je kan bij ons terecht voor professionele hand-, voet- en nagelverzorging!

  Even over ons... Mijn naam is Sofie De Pauw, zaakvoerster bij Beauty for Nails. Ik heb meer dan 15 jaar professionele ervaring in het plaatsen van gelnagels en als medische pedicure.

PortretSofie HD

Ik heet je dan ook van harte welkom in mijn Nagelstudio - Pedicuresalon 'Beauty for Nails' te Deurne (Diest).
Aangezien het voor mij erg belangrijk is dat je je thuis voelt in mijn praktijk, maak ik steeds tijd voor een aangename babbel.

Ik vind het uiterst belangrijk om een goed beeld te krijgen van je wensen, verlangens en behoeftes om de plaatsing van gelnagels en pedicure volledig naar wens te laten verlopen.

Na bespreking van uw klachten of persoonlijke wensen adviseer ik met plezier welke behandelingen  je volgens mij het meeste nodig hebt of het beste bij je passen.

Hygiëne en zorg op maat zijn uiterst belangrijk voor mij. Je zal ook meteen merken dat ik een passie heb voor mijn vak.

Ik heb me dan ook gespecialiseerd in huidaandoeningen en nagelafwijkingen.Ook mensen met probleemnageltjes of onverzorgde handen en voeten zijn meer dan welkom. Ik help iedereen met plezier verder en ben niet snel afgeschrikt. Ik ga samen met je op zoek tot ik een geschikte oplossing gevonden heb voor het door jouw aangegeven probleem.

Om helemaal op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen binnen mijn sector volg ik regelmatig bijscholingen.

Mijn praktijk is gelegen op volgend adres: Meilrijk 32, 3290 Deurne.

Ik ben gemakkelijk te bereiken vanuit Scherpenheuvel, Diest, Beringen, Paal of Tessenderlo.

over ons

Uiteraard kan je rekenen op mijn discretie. Ik hou me in elk opzicht en ten allen tijde met plezier aan mijn beroepsgeheim 🙂 !  IMG_2273

 

Graag tot binnenkort in onze nagelstudio!