Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Sofie De Pauw, ik ben 36 jaar jong en  zaakvoerster bij Beauty for Nails. Ik heb meer dan 17  jaar professionele ervaring in het plaatsen van gelnagels en pedicure. 

Daarnaast ben ik gelukkig getrouwd en heb ik een zoontje van 5 jaar. Omdat ik naast nagelstyliste ook mama ben, is mijn zaak gesloten op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag en soms ook tijdens schoolvakanties.

Mijn salon dat een apart gedeelte van ons huis betreft, is in 2020 volledig vernieuwd en ik ben heel trots om al mijn klanten hier te mogen verwelkomen! Hieronder een foto van mij en mijn echtgenoot. Achter een goede zakenvrouw staat immers een liefhebbende echtgenoot!

 

Hygiëne en zorg op maat zijn uiterst belangrijk voor mij. Je zal ook meteen merken dat ik een passie heb voor mijn vak.

Om helemaal op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen binnen mijn sector volg ik regelmatig bijscholingen.

Op vraag voorzie ik ook privé opleidingen (of max 2 deelnemers) aan toekomstige nagelstylistes of nagelstylistes die op zoek zijn naar perfectietrainingen.

Ik ben gemakkelijk te bereiken vanuit Scherpenheuvel, Diest, Beringen, Paal of Tessenderlo. Ruime parking voor de deur! Aparte ingang naar mijn salon.

Uiteraard kan je rekenen op mijn discretie. Ik hou me in elk opzicht en ten allen tijde met plezier aan mijn beroepsgeheim 🙂 ! 

IMG_2273

 

Graag tot binnenkort!