Home » Pedicure

Pedicure

Regio Tessenderlo, Diest, Paal, Scherpenheuvel en Beringen.

 

Bij Beauty for Nails krijgen  klanten met een liefde voor gel of gellak op de teennagels van de voeten, ook aanvullend een cosmetische pedicure.

 Een cosmetische pedicure is uitsluitend van esthetische aard, terwijl een medische pedicure dieper in gaat op allerlei klachten, pijn en andere problemen aan de voeten. Voor een medische pedicure verwijs ik klanten door naar andere collega's uit de paramedische wereld.

Als gediplomeerde gespecialiseerd voetverzorger heb ik me in het verleden verdiept in het pijnloos, maar efficiënt behandelen van overtollig eelt, ingegroeide nagels en schimmelnagels. Ook heel wat andere nagelafwijkingen ( zoals psoriasisnagel, losgelaten nagel, traumanagel,...) en huidaandoeningen (zoals eelt, eeltpitten, voetschimmel,... ) zijn niet onbekend voor mij. Desalniettemin heb ik besloten om deze behandelingen niet meer uit te voeren in mijn salon. Om wille van organisatorische redenen voer ik enkel nog cosmetische behandelingen uit aanvullend op het plaatsen van gelnagels of gellak. Het verwijderen van eelt zonder chirurgisch mesje is hier wel nog bij inbegrepen.