Home » Pedicure » Cosmetische Pedicure

Cosmetische Pedicure

Voor een weldaad aan de voeten kan u bij Beauty for Nails terecht voor een cosmetische pedicure met gellak op je tenen (natural nail treatment).
Deze pedicure is louter esthetisch van aard. Een cosmetische pedicure is geen overbodige luxe! Elke dag dragen onze voeten ons volledige lichaam en leggen ze tientallen kilometers af. Daarom is het heel belangrijk om hen met veel zorg en liefde te behandelen.

Of je nu jong bent of wat ouder, het speelt allemaal geen rol. Mooie en verzorgde voeten zijn niet alleen voor jezelf, maar ook voor je partner een absolute must!pedicure-ontspanning

Wat houdt een cosmetische pedicure nu precies in?

Desinfecteren en wassen van de voeten
Eventueel verwijderen nagellak
Het knippen van de nagels en proper maken van de nagelriemen
Het verwijderen van overtollig eelt (zonder gebruik van mesjes, wel van natte frees)
Het lakken van je nagels met 'semi permanente' gellak (natural nail treatment)
Korte massage met een verzorgende voetcrème

Herhaling van deze behandeling wordt aangeraden elke 6 - 8 weken voor een optimale voetverzorging.

Indien ik iets abnormaals opmerk tijdens een cosmetische pedicure is het mogelijk dat ik je doorverwijs naar een dermatoloog of arts om dit beter te laten onderzoeken. Het is voor mij immers van levensbelang dat je huid, nagels en voeten in topconditie verkeren. Indien ik een medisch probleem vast stel is het mogelijk dat ik je voorstel om in de toekomst een afspraak te maken voor een medische pedicure. Tijdens deze meer gespecialiseerde voetverzorging wordt er meer tijd genomen om specifieke problemen (bijvoorbeeld schimmelnageltjes, kloven, veel eelt, diepe eeltpitten,...) te behandelen.