Home » Prijzen

Prijzen

Website bijgewerkt op 05/01/'20

Beste klanten,

Wij hebben gelukkig geen klantenstop meer! Er is dus hier en daar ruimte voor nieuwe klantjes vanaf februari 2020 in onze agenda! Vaste seizoensgebonden klanten mogen ook al bellen voor een afspraakje voor april of mei bijvoorbeeld voor gellak op de teentjes (blijft tot 8 weken mooi!). Zo hebben we al een idee welke klanten we sowieso mogen terug verwachten in de zomer.

Voorlopig werken wij wel in een container in de voortuin van ons huis. Dit omdat wij onze nagelstudio aan het vernieuwen en vergroten zijn. Hierdoor kunnen wij momenteel ook geen spraytans doen. Onze excuses voor dit ongemak. We zoeken nog een oplossing om hier zo snel mogelijk opnieuw mee te kunnen beginnen.

Hou onze website goed in het oog, want binnenkort starten wij ook met het geven van opleidingen en workshops aan toekomstige nagelstylisten en kan je bij ons ook terecht in de shop voor het aankopen van professionele nagelproducten! Na de verbouwing van ons nieuwe salon meer info hierover! (Vermoedelijk najaar 2020)  Onze website, - en vooral onze webshop zal binnenkort ook helemaal vernieuwd worden, want deze is dringend aan een update toe! Op dit ogenblik beter nog niets bestellen in onze webshop, deze werkt nog steeds niet naar behoren. Helaas ontbreekt hier momenteel nog de tijd voor omdat wij de zorg voor onze klanten belangrijker vinden dan het voortdurend vernieuwen van onze website!

 

http://www.facebook.com/beautyfornails.be

Gespecialiseerde handverzorging / gelnagels

 

Gelnagels (Color/Glitter/French) op je eigen nagel of bijwerken   .......... € 42,5

Gelnagels (Naturel) op je eigen nagel of bijwerken ......... € 40

Set gelnagels  (verlengingen met tips of sjablonen) .......... € 65

Babyboomnagels / Colorbabyboomnagels (op je eigen nagel of bijwerken) ...........€ 45

NIEUW: Gellak Rubberbase - behandeling (veel beter voor de nagels dan gewone gellak!)  € 35 (=verstevigen van de natuurlijke nagel)

Nagel verlengen met tip of sjabloon tijdens bijwerking .......... € 2/nagel

Herstellen nagel zonder verlenging ........ €2/ nagel

Herstellen nagel met verlenging ......... €4 / nagel

 

Eenvoudige Nailart: stickers, steentjes, stempelsnfolie, glitter, powder, pretties, sugars, sharpies, inkdrops, spidergel  .......... € 1/nagel of  € 5/set

Moeilijke Nailart:  ombre, handpainting, onestroke, airbrush, .......... €  2/nagel of  € 10/set

 

                                                                                                                Verwijderen Gelnagels / Gellak (Manicure inbegrepen)  .......... € 25

Verwijderen Gelnagels / Gellak (+ transparante Rubberbasemanicure) ..........€ 35

Manicure.......... € 25

Extra Lakken van de nagels met gewone nagellak.........€ 3

Nagels gewoon korter vijlen of knippen .......... € 5

 

Of uw nagel langer gemaakt zal worden met tips of sjablonen hangt af van uw persoonlijke voorkeur, gewenste uitzicht en de vorm en lengte van uw natuurlijke nagel. Het verlengen van de nagels is éénmalig bij de eerste afspraak en enkel bij nagelbijters of mensen met zeer korte nagels.

Wij plaatsen ook acrylnagels of polygelnagels, maar enkel op specifieke vraag of voor klanten met probleemnagels. Alles is bespreekbaar.

 

 Gespecialiseerde voetverzorging

  Cosmetische Pedicure (30 min, geen gebruik van mesje, wel natfrees) ........ € 25

Medische Pedicure  (30 minuten, gebruik van mesje en natfrees) .......... € 30

+bijkomend kwartier voor medische pedicure 7,5 € extra te betalen vb. bij verwaarloosde voeten of ernstige problemen - graag op voorhand vermelden

Gellak (rubberbase) op tenen (Cosmetische Pedicure inbegrepen) .......... € 40

 Gellak (rubberbase)  op tenen + Medische  Pedicure .......... € 55

Nagels knippen + vijlen teennagels .......... € 5

Verwijderen gellak  tenen (Cosmetische Pedicure inbegrepen).......... € 30

Verwijderen gellak tenen + Medische Pedicure € 40

Extra Lakken van nagels bij een pedicure...... € 3

Nagelprothese voor schimmelnagel of andere nagelreconstructie (vb na uitfrezen of trauma) .......... € 2,5/nagel

Orthese .......... € 25

Cadeaubon .......... Naar wens

FOTO: Nails by Sofie De Pauw

Epilatie

Epileren wenkbrauwen hars en/of pincet (15 min) ........ € 12

Ontharen kin en/of lip  ....... € 12

Epileren wenkbrauwen + bovenlip + kin....... € 20

Heeft u vragen over onze prijzen of behandelingen?

Neem gerust contact op via het nummer 0497/62.58.98 of via de contactpagina op deze website.

 

 Belangrijk:

 1. Gelieve bij het maken van een afspraak te vermelden welke behandeling je wenst (zodat wij voldoende tijd kunnen voorzien voor jou.)
 2.  Bij het maken van je afspraak je uitdrukkelijke wens voor speciale Nailart vermelden. Hier wordt ook meer tijd voor voorzien. Vandaar dat je hiervoor ook iets meer moet betalen.
 3. Gelieve bij je eerste afspraak voor pedicure een klevertje van je mutualiteit mee te brengen. Afhankelijk van je leeftijd, aard van de behandeling en ziekenfonds is een terugbetaling tot 6,5 € per pedicure mogelijk.
 4. Gelieve steeds je voetverzorgingskaart van de mutualiteit mee te brengen. (in te vullen door je pedicure, enkel voor 60 of 65 plussers of op medisch voorschrift van een arts)
 5. Het gebruik van nieuwe medicatie steeds aan je pedicure/ nagelstyliste vermelden.

Enkele Afspraken:

 1. Betalen kan CASH of met de PAYCONIQ of BANKCONTACT APP. Uitstel van betaling is niet mogelijk, je betaalt op het einde van elke behandeling. Er is geen geldautomaat in Deurne - Diest, gelieve hier rekening mee te houden.
 2. Je dient tijdig (stipt) aanwezig te zijn op je afspraak. Wij werken met een strakke planning. Indien je te laat komt zal er worden bekeken of een behandeling al dan niet kan verder gezet worden en/of moet ingekort worden.
 3. Bij niet of laattijdig verwittigen van afwezigheid op je voorziene afspraak (bijvoorbeeld de dag zelf) wordt er een schadevergoeding van 50% extra aangerekend bij je volgende afspraak, behalve bij overmacht.
 4. Indien je een klacht of suggestie hebt staan wij hier voor open en zoeken graag samen met jou een oplossing. Onze deur staat voor iedereen open.
 5. Elke klant wordt behandeld met de nodige discretie. Bij ons wordt er niet geroddeld. Wij houden ons met plezier aan het beroepsgeheim. Er hangt een positieve en rustgevende sfeer in ons salon.
 6. Hygiëne staat bij ons op de eerste plaats. Wij werken zeer hygiënisch en uitsluitend met professionele en goede producten. Deze werden door ons geselecteerd doorheen de voorbije 15 jaar ervaring en blijvende bijscholingen.
 7. Je bent bij ons van harte welkom en wij proberen je zo snel mogelijk te voorzien van een afspraak. Wij doen er alles aan om wachttijden te voorkomen en iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. Boek wel tijdig je afspraken want agenda vol =  agenda vol!
 8. Ons werk is onze grootste passie!
 9. Graag tot binnenkort.